ОСТАННІ НОВИНИ

Патрульна поліція на вулицях Львова з'явитися у серпні

|

Патрульні поліцейські на вулицях Львова з’являться вже у серпні. Про це під час сьогоднішньої присяги поліцейських у Києві повідомив міністр МВС України Арсен Аваков, передає кореспондент Львівського порталу.

12

За даними прес-служби МВС України, 2000 поліцейських, після прийняття присяги на вірність народу України, приступили до виконання своїх обов’язків у Києві Усі вони успішно пройшли тримісячний інтенсивний курс спеціальної підготовки.

На урочистостях був присутній Президент України Петро Порошенко. За його словами, окрім Києва та Львова, найближчим часом патрульні вийдуть також на вулиці Одеси та Харкова.

Водночас А. Аваков розповів, що невдовзі й наступні міста залучать до реформування та повідомив на які зарплати варто очікувати українським поліцейським. Загалом у планах МВС реформування усього силового блоку України, проте як швидко це станеться невідомо, усе впирається у кошти.

Окрім того прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк та А. Аваков подякували першому заступнику міністра МВС України Єці Згуладзе та куратору навчального курсу для нових патрульних Хатії Деканоідзе за вагомий внесок у створення та формування нової патрульної поліції.

Аваков та Яценюк подарували їм особливу форму – вишиванки «Берегиня поліції» та «Натхнення поліції».

Фото: прес-служба МВС України.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *