ОСТАННІ НОВИНИ

На Одещині троє молодиків розважились стріляниною по людях

|

У місті Рені Одеської області троє осіб з рушниці стріляли по людям. Внаслідок стрілянини постраждало троє громадян, що перебували на сходах розважального закладу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі МВС України.

О пів на шосту ранку до Ренійського районного відділу міліції  надійшло повідомлення, що на вулиці Комсомольській біля диско-бару, троє невідомих здійснили декілька пострілів з рушниці у бік людей, після чого зникли у невідомому напрямку. Внаслідок стрілянини троє громадян отримали поранення ніг. На даний час вони госпіталізовані до медичного закладу.

Правоохоронці проводять  першочергові слідчі дії та встановлюють обставини даної події.

Першочерговими слідчими діями встановлено, що зловмисники під’їхали до розважального закладу на автомобілі марки «Опель Вектра». Один з пасажирів вийшов з салону та з мисливської рушниці зробив два постріли у напрямку сходів. Внаслідок чого дріб влучила у кут сходинки і рикошетом потрапила в ніжні кінцівки трьом відпочиваючим. Після чого невідомі зникли з місця події.

Особи трьох зловмисників вже встановлені, ними виявилися двоє жителів м.Рені, віком 25 та 26-років та 25-річний громадянин сусідньої країни. Заходи щодо їх затримання тривають.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками хуліганства. За скоєне зловмисникам загрожує до семи років позбавлення волі.

Ведеться розшук зловмисників.

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *