У підземках Львова облаштують торговельні майданчики

|

Виконавчий комітет ЛМР дозволив облаштувати торговельні майданчики з тимчасовими торговельними павільйонами у підземних переходах на вул. Городоцькій – Вільховій та Городоцькій – Виговського. Про це Львівському порталу повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відтак, ПП «Леополіс-ріелті» повинна розробити та подати на погодження до управління архітектури ЛМР проект облаштування цих майданчиків, а також зайнятись реконструкцію та впорядкуванням підземних переходів Також підприємство повинне подбати про прибирання території і вивіз сміття, підключення технічного обладнання до електропостачання та дотримання санітарно-гігієнічних норм і правил торгівлі на тимчасових торговельних майданчиках, уклавши договори з відповідними структурами.

Управління комунальної власності ЛМР повинне укласти договір оренди окремих конструктивних елементів благоустрою підземних переходів на вул. Городоцькій – Вільховій, площею 150 кв. м, та вул. Городоцькій – Виговського, площею 205 кв. м, для розміщення об’єктів соціально-культурного, торговельного та іншого призначення, терміном на 7 років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *