ОСТАННІ НОВИНИ

Де можна придбати квитки на події фестивалю «Ніч у Львові»

|

ніч у львовіНа фестивалі «Ніч у Львові» ТМ «Театр у кошику» покаже захопливу виставу «Я йду, Христе», сюжет якої розкаже про переломний момент в житті майбутнього митрополита Андрея Шептицького, однієї з найбільш видатних постатей Української греко-католицької церкви. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

«Сюжет зосереджується на переломному моменті, коли молодий Роман Шептицький (у майбутньому митрополит Андрей), приймає рішення йти духовним шляхом.

Текстову основу вистави складають епістолярна повість Григорія Лужицького «Дванадцять листів о. Андрея Шептицького до матері» і фрагменти спогадів Софії Шептицької «Молодість і покликання Романа Шептицького», – розповіли організатори.

Вистава відбудеться у Національному музеї ім. А. Шептицького, вул. Драгоманова, 42, о 20.00 годині. Вхід вільний.

Нагадаємо, що з 10 до 12 липня у Львові проходитиме традиційна промоційно-туристична акція «Ніч у Львові», яка відбувається двічі на рік – восени та влітку. Цього року літній проект відбудеться під гаслом духовності. Також кожен з трьох днів матиме свою тематику: театр, музика, кіно.

Зорієнтуватися в різноманітті заходів і не пропустити цікавого відвідувачам фестивалю допоможуть 80 волонтерів – в них можна буде отримати програму заходів і карту міста.

Ці та інші цікаві вистави, екскурсії та атракції чекатимуть на усіх хто візьме участь у проекті «Ніч у Львові». Ознайомитись з детальною програмою заходів, спланувати свій нічний маршрут, зареєструватись чи придбати квитки можна за посиланням http://lviv.travel/ua/index/what_to_do/events/~2725/nich-u-lvovi-lipen-2015

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *