ОСТАННІ НОВИНИ

За добу терористи понад півсотні рази обстріляли позиції сил АТО  

|

терористи стріляють

Минулої доби незаконні збройні формування 54 рази обстріляли позиції українських військ, зокрема із забороненого озброєння. Про це повідомляється на сторінці прес-центру АТО у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

«Відносне зменшення активності російсько-терористичних бандформувань вчора вдень тривало не довго. До опівночі бойовики ще понад 30 разів порушили умови припинення вогню на різних ділянках лінії розмежування сторін», – йдеться у повідомленні.

Знову під вогнем опинились Піски та Мар’їнка, що неподалік окупованого Донецька. Терористи гатили з мінометів різних калібрів та гранатометів. На цьому ж напрямку зі 122-мм гаубиць також було обстріляно Первомайське, а з мінометів калібру 120 мм – Славне й Тарамчук.

«На Луганщині, застосовуючи міномети, ПТРК, стрілецьку зброю та гранатомети, кремлівські найманці вдарили по Новотошківському, Станиці Луганській, Кримському та Золотому», – зазначили у штабі АТО.

З початку цієї доби бойовики ще 10 разів обстріляли позиції українських військ.

«Сили АТО, в свою чергу, дають бойовикам адекватну та ефективну відповідь, застосовуючи незаборонене домовленостями озброєння», – наголосили у прес-центрі.

Фото: соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *