ОСТАННІ НОВИНИ

Порошенко дав силовикам два тижні, аби зупинити контрабанду бурштину

|

Президент України Петро Порошенко дав два тижні силовикам Західного регіону України, аби ті зупинили контрабанду бурштину. Про це сьогодні президент заявив у Львові, передає кореспондент Львівського порталу.

56

Водночас Петро Порошенко пригрозив особисто навідатися до тих, хто потурає контрабандистам, а також анонсував звільнення, бо йому відомо, що силові структури та місцева влада в долі з контрабандистами.

«Якщо не зупинять «кришування» та контрабанду бурштину, то я навідаюсь без попередження і особисто вкажу на тих, хто і яким чином «кришує». Даю два тижні для того, аби ви скоординували свої дії і показали результат.  Це ж не лише екологічна катастрофа, а фінансування тероризму… Якимось чином силові структури та місцева влада в долі й не потрібно прикриватись інтересами людей, що це для них єдина копійчина. Звільнення керівника СБУ Рівненщини – це лише початок. Інформація про те, що фінансові потоки йдуть на гору у мене є і я реагуватиму швидко, і не сподівайтесь, що хтось когось врятує.

Також Петро Порошенко розкритикував звіти з папірців силовиків Західного регіону України і попросив наводити конкретні результати роботи.

Фото: Святослав Драбчук, Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *