ОСТАННІ НОВИНИ

У львівському «Бельгійському містечку» зведуть шумозахисний екран біля залізниці

|

У середу, 1 липня, о 19:00 год. розпочнеться урочистість закладання першого каменю шумозахисного екрану біля залізниці в житловому комплексі «Бельгійське містечко». Подія відбудеться на самій ділянці забудови на вулиці Джерельній, 69, інформує Львівський портал прес-служба ЛМР.

Забудовник «Бельгійського містечка», спираючись на світову практику, розробив проект будівництва першого шумозахисного екрану вздовж залізниці в Україні. Спеціальну конструкцію висотою 5 метрів буде встановлено вздовж залізничної колії загальною довжиною більше 500 метрів. Конструкція захищатиме від шуму не лише жителів «Бельгійського містечка», а й існуючу житлову забудову району.

Проект реалізовується забудовником житлового комплексу ТОВ «Галіція Апартментс» із залученням інвестицій з Бельгії та за сприяння Міністерства інфраструктури, ДГТО «Львівська залізниця» та міської влади Львова.

Генеральний директор «Бельгійського містечка» Філіп Схелфхаут переконаний, що реалізація першого в Україні шумозахисного екрану вздовж залізниці – це яскравий приклад успішної співпраці іноземних інвесторів, Укрзалізниці, місцевої влади та уряду України, це ілюстрація відкритості до інвестора та бажання рухатися до змін на краще не лише в одному конкретному проекті, але як волі до змін в цілій країні.

Для отримання додаткової інформації, слід звертатися в офіс «Бельгійського Містечка» за телефоном (032) 261 47 94.

Довідка

«Бельгійське містечко» створене як інноваційний проект, що став реформатором ринку житлової нерухомості міста Львова: квартири здаються повністю опоряджені з меблями та побутовою технікою, великими терасами. Також на території передбачені три дитячі майданчики та професійне озеленення. Загальна площа території складає майже 3 гектари, на яких уже зводяться шість з дев’яти запланованих будинків, весь проект має бути завершеним до середини 2016 року. Основний акцент в концепції житла в «Бельгійському містечку» поставлений на зручність, доступність, енергозбереження та якість.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *