ОСТАННІ НОВИНИ

У Москаля розповіли, де на Луганщині велися найзапекліші бої  

|

news.meta.ua

Протягом 29 червня вздовж лінії вогню, що проходить Луганською областю, тривали активні бойові дії. Про це повідомляє  прес-служба голови Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля, інформує кореспондент Львівського порталу.

«Найгарячіші точки – атодорога Бахмутка, Кримське, Катеринівка та Станиця Луганська. Протягом цілого дня й ночі не стихали перестрілки на Бахмутці в районі 29-го блокпосту (крайня точка на контрольованій Україною території області)», – йдеться у повідомленні.

Бойовики застосували проти українських військових міномети, гранатомети та автоматичну зброю, бойові дії закінчилися тільки над ранок.

«Активні перестрілки цілий день ішли також у Кримському (Новоайдарський район) біля протитуберкульозного диспансеру та Катеринівці (Попаснянський район). Околиці останнього села обстрілювали з окупованого Молодіжного в тому числі з танка та мінометів», – зазначили у прес-службі.

Кілька снарядів вибухнуло в селі на городах, один із них пошкодив приватний будинок. Унаслідок обстрілу ніхто не постраждав.

Крім того, обстрілів із мінометів та стрілецької зброї протягом ночі зазнала Станиця Луганська.

«У центральній частині пошкоджені кілька десятків будинків (вибиті вікна, розбиті дахи, посічені фасади), перебиті труби газопроводу низького тиску. До ранку пошкоджений газопровід вдалося відновити. Світла в Станиці Луганській та прилеглих селах досі немає (рубильник вимкнуто на окупованому боці), центральну воду місцевим мешканцям дають по графіку за допомогою генераторів, підключених до електронасосів», – наголошується у повідомленні.

Інформації про постраждалих чи загиблих внаслідок бойових дій на території області немає.

Фото:

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *