ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці затримали чоловіка, котрий вдарив сокирою по голові свого товариша

|

1428688242_106433966Потерпілого госпіталізовано в лікарню. Відповідно до статті 115 Кримінального кодексу України, підозрюваному загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

До Самбірського міського відділу міліції, 28 червня, надійшло повідомлення про те, що на автовокзалі чоловік вдарив сокирою по голові чоловіка. Потерпілого госпіталізовано у лікарню. Про це інформує прес-служба ГУМВС України у Львівській області, передає кореспондент Львівського порталу.

На місце події виїхала група швидкого реагування, котра встановила, що до скоєння кримінального правопорушення причетний 44-річний місцевий мешканець. Потерпілим виявився 25-річний мешканець міста Самбора.

«Ми з’ясували, що чоловіки у той день разом розпивали спиртні напої в компанії товаришів. Між ними виник конфлікт з приводу грошей, які начебто потерпілий викрав у одного з товаришів. Зловмисник пішов до дому, взяв сокиру та повернувся назад, щоб змусити зізнатись потерпілого у крадіжці, але він свою вину заперечував. Після цього, чоловік вдарив його сокирою по голові», – розповів начальник Самбірського міського відділу міліції майор міліції Василь Черепущак.

Підозрюваного затримано в порядку ст.208 (затримання уповноваженою особою) КПК України.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15 (замах на злочин) КК України та за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *