ОСТАННІ НОВИНИ

На фасаді дитячої бібліотеки у Львові з’явилися роботи юних художників

|

vystavka donkult

Протягом Форуму «ДОНКУЛЬТ» відомий харківський художник Роман Мінін (родом з Донеччини) працював з дітьми над розписом фасадних стін дитячої бібліотеки Львова. Авторами та виконавцями композиції стали понад 20 дітей віком від 8 до 12 років з Донбасу та Львова. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Ескізами до проекту слугували дитячі малюнки, відібрані та складені Романом Мініним у єдину композицію.

«В цій роботі я виступив в ролі диригента талановитих музикантів. А взагалі, це практика добра, жест доброї волі. І я сподіваюсь на взаємність, буду радий ініціативам львівських художників у громадському просторі Харкова. Було б чудово, якби такого роду досвід передавався по ланцюжку з міста в місто. Я дуже хочу, щоб наша робота послугувала прикладом для чиновників, адже можна змінювати міське середовище такими простими способами, опановувати та розвивати подібні практики доброти», – поділився своїми думками Роман Мінін.

«Ми також сподіваємося, що ця акція отримає продовження та посприяє розвитку паблік-арта в українських містах. А у гостинному Львові залишиться такий яскравий та світлий спогад про «ДОНКУЛЬТ», який об’єднав митців зі Сходу та Заходу», – зазначають представники форуму «ДОНКУЛЬТ».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *