ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський боксер Віктор Плотніков готується до бою з австралійським «шершнем»

|

Плотніков

Український напівсередньоваговик Віктор Плотніков 1 серпня в Інверкаргіллі (Нова Зеландія) зустрінеться на ринзі з австралійцем Джеффом Хорном на прізвисько «шершень». Про це Львівському порталу повідомила прес-служба українського боксера.

На кону поєдинка – титули WBA Pan African, ПАБК, WBO Oriental у напівсередній вазі, якими володіє Хорн, а також титул Інтерконтинентального чемпіона за версією IBF у напівсередній вазі, що належить Плотнікову.

Свій титул Віктор Плотніков завоював у лютому цього року у Великобританії, здобувши переконливу перемогу над Дентоном Васселлом одноголосним рішенням суддів. На професійному ринзі львів’янин провів 34 поєдинки, здобув 32 перемоги, 15 із яких нокаутом. На даний момент входить до ТОП-10 рейтингу IBF та займає 12-й рядок рейтингу WBO. Готується до цього поєдинку Віктор у рідному Львові під керівництвом Миколи Жулинського.

Супернику Плотникова Джеффу Хорну 27 років, живе і тренується у Брісбені (штат Квінсленд, Австралія), тренер боксера – Гленн Раштон. Свого часу Хорн був одним із кращих австралійських боксерів-любителів – триразовий Чемпіон Австралії, учасник Олімпійських ігор в Лондоні, учасник Чемпіонату світу в Баку – 2011. На ОІ Хорн дійшов до чвертьфіналу, де програв українцю Денису Берінчику. Дебютував на профі-ринзі у 2013 році. У послужному списку австралійця 11 поєдинків, 10 перемог, 8 із яких нокаутом, титули WBA Pan African, ПАБК, WBO Oriental у напівсередній вазі. Кілька тижнів тому Джефф здобув перемогу над представником Гани Річмондом Джарбенгом технічним нокаутом у третьому раунді. У рейтингу WBO в Хорн розташувався на 10-му рядку, у WBA займає 15-у позицію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *