ОСТАННІ НОВИНИ

Синютка вкотре просить призначити головного податківця Львівщини

|

Голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка удруге звернувся до керівника Державної фіскальної служби України Романа Насірова з проханням призначити голову ДФС у Львівській області. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

synyutka

“Питання призначення керівника ДФС у Львівській області є одним з найбільш проблемних, викликає загальну увагу з боку громадськості, а його тривали невирішення провокує протестні настрої у суспільстві, – йдеться у листі Олега Синютки. – Така ситуація не сприяє довірі до урядових установ та заходів що вони здійснюють. Громадськість Львівщини, незважаючи на стурбованість, займає неупереджену позицію та відстоює послідовність і принциповість щодо призначення керівника ДФС у Львівській області шляхом проведення відкритого прозорого конкурсу та вибору найбільш професійної людини, яка би реалізувала фіскальну політику на засадах та принципах, задекларованих під час Революції гідності”.

Відтак голова Львівської ОДА запропонував завершити процедуру, що розпочала кадрова комісія при ДФС, шляхом призначення одного із двох кандидатів, нею запропонованих, або офіційно відмовитися від рекомендацій і анулювати результати.

Якщо у Києві вирішать провести новий конкурс, Олег Синютка пропонує офіційно затвердити  склад конкурсної комісії зі залученням до її складу представників Львівської ОДА та громадських організацій Львівщини.

Окрім того, керівник області запропонував оголосити критерії відбору та провести виїзнк засідання комісії з розгляду кандидатур на посаду голови ДФС у Львівській області.

У випадку оголошення нового конкурсу, Олег Синютка просить завершити його до 10 липня 2015 року.

“Публічно підтверджую свою позицію погодити будь-яку кандидатуру, яка буде запропонована за результатами конкурсного відбору у м. Львові, проведеного відкрито, публічно у присутності представників ЗМІ та громадських організацій, – йдеться у листі на ім’я Романа Насірова. – Висловлюю сподівання, що призначення професійного та чесного керівника ДФС у Львівській області на засадах та відповідно до процедур відкритості і прозорості, задекларованих на Майдані, поверне довіру платників податків до фіскальної системи та забезпечить покращення бізнес-середовища на Львівщині”.

Нагадаємо, 11 червня 2015 року голова Львівської ОДА звертався з листом до Романа Насірова з проханням призначити на керівника Головного управління Державної фіскальної служби у Львівській області одного із двох фіналістів конкурсу – Маркіяна Мальського або Михайла Коропецького.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *