ОСТАННІ НОВИНИ

На Одещині проросійські молодики побили учасника АТО

|

У суботу, 27 червня, в місті Болград Одеської області в результаті бійки в одному із закладів постраждав 23-річний боєць АТО, який нещодавно повернувся після року служби на передовій.

Про це повідомляє «Думская».

кулак

“Як повідомила Громадська організація “Український патріотичний рух “Буджак”, після заходів з нагоди Дня молоді компанія молодих людей відпочивала в барі. Через якийсь час до них за столик підсіли четверо молодиків на підпитку. Суперечка на політичну тему переросла у запеклу бійку. Більше за всіх постраждав боєць АТО. Його госпіталізували з черепно-мозковою травмою, відкритим переломом кісток носа. За словами очевидців, хлопцю завдали безліч ударів руками і ногами, один із зловмисників був озброєний гайковим ключем. Дісталося і сестрі бійця, яка накрила собою лежачого брата, щоб захистити його від подальшого побиття”, – пише видання.

На місце події викликали міліцію. За інформацією “Буджака”, відвідувачі бару розповіли правоохоронцям про ініціаторів бійки і навіть назвали їхні імена та адреси, але міліціонери не стали затримувати хуліганів, а замість цього відправилися в лікарню допитувати потерпілого.

Наступного дня громадські активісти звернулися до керівництва міської міліції, щоб дізнатися, як просувається розслідування, однак виявилося, що начальник міліції навіть не знав про подію.

Побоюючись, що винні не будуть покарані, громадські діячі звернулися до губернатора, начальника обласної міліції, голови регіонального управління СБУ та депутатів облради з проханням “покарати винних, притягнути до відповідальності державних чиновників, які допустили розквіт сепаратизму в місті і в районі”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *