ОСТАННІ НОВИНИ

Бойовики здійснили невдалу спробу наступу на Луганщині – прес-центр АТО

|

Ситуація в зоні проведення АТО залишається напруженою, з певними ознаками загострення на деяких напрямках. З 18 години до завершення минулої доби загарбники близько 70 разів відкривали вогонь по наших захисниках та інфраструктурі населених пунктів. Всього за добу противник здійснив 101 збройну провокацію проти наших воїнів, повідомили Львівському порталу у прес-центрі АТО.

днр
В районі Донецька із 82 та заборонених 120-мм мінометів багаторазового були обстріляні Красногорівка, Мар’їнка, Авдіївка, Опитне та шахта «Бутовка». Били по цих населених пунктах і ворожі танки.
Під вогонь мінометів та гранатометів на Луганщині неодноразово потрапили Станиця Луганська, Золоте, Кримське та Новотошківське.
Ввечері біля Новотошківського було виявлено групу з 35 бойовиків. Злочинці вступили із українськими вояками в бій. Але шансів на успіх наші воїни їм не залишили. Бандити, понісши втрати, відступили.
Було чути постріли й в районі Артемівська. Із мінометів, великокаліберних кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї кремлівські найманці намагались дістати наших захисників біля Кірового, Майорська та Ленінського.
На підступах до Маріуполя російсько-терористичні війська 6 разів били із заборонених Мінськими домовленостями 120-мм мінометів, гранатометів та стрілецької зброї.
Після опівночі окупанти продовжили чинити злочини із застосуванням зброї. З 15 зафіксованих випадків більшість знову поблизу Донецька.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *