ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян кличуть святкувати День молоді в садах Шептицького

|

До всеукраїнського Дня молоді та Дня Конституції, сьогодні, 28 червня, о 17.00 год. в садах митрополита Андрея Шептицького відбудеться молодіжний концерт-презентація «Kerygma Project». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

89861327

Молодь матиме унікальну можливість вперше побачити красу Митрополичих садів початку 18 століття; здійснити екскурс у історію та побачити панораму Львова зі Святоюрської гори; перейнятися унікальним виконанням християнських пісень та виховати себе через діла благодійності.

«Kerygma Project» – це спільний проект Фонду Андрея Шептицького та виїзної студії звукозапису «Ceciliarec». З грецької «керигма» – це «добра звістка». Проект молодих виконавців-християн – це свідчення Бога в їхньому житті, яким вони діляться через музику, що несе добру новину від Бога і про Бога! Метою проекту є поширити добру новину, що «з нами Бог», через сучасну християнську музику, і тим підтримати молодих людей у зростанні у вірі.

Благодійний внесок – 50 гривень – це пожертва і підтримка багатьох проектів Церкви, які діють і розвиваються на території Львівської Архиєпархії УГКЦ; це можливість для відновлення східної частини садів, де ступала нога митрополита.

Програма:

17.00 – 17.30 – знайомство;

17.30 – 19.15 – концерт-презентація проекту «Керигма»;

19.15 – 19.45 – відкрита зустріч з митрополитом, владикою чи о. Тарасом;

19.45 – 20.00 – неформальне спілкування.

Фото: www.panoramio.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *