ОСТАННІ НОВИНИ

Яресько хоче додати копійчину митницям Львівщини

|

Вкладання коштів в інфраструктуру та покращення обслуговування на митниці допоможе суттєво збільшити надходження до бюджету. Про це заявила міністр фінансів України Наталія Яресько під час учорашнього робочого візиту на Львівщину, повідомили Львівському порталу у прес-службі ЛОДА.

яресько

«Ми добре розуміємо можливості нашої держави. Тому з 1 січня 2016 року, коли буде повністю імплементовано Угоду про зону вільної торгівлі з ЄС, Україна повинна стати найбільш конкурентною платформою для виробництва та експорту у Європу», – зазначила вона.

Відвідавши міжнародний пункт пропуску Грушів-Будомєж і логістичну компанію “Захід Ресурс” у м.Городок, пані міністр розповіла, що Львівська область має значні перспективи для піднесення економіки України.

«На Львівщині ми чітко бачимо обсяг роботи, який перед нами стоїть, щоб піднести українську економіку. І це надзвичайно важливо. Тут ми побачили позитивний приклад співпраці державного сектору та бізнесу для прискорення митних оформлень. Завдяки цьому транзитери, які експортують або імпортують, надають перевагу Львівщині та Україні замість якоїсь іншої держави», – зазначила Наталія Яресько.

Голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка також наголосив, що вагомим стримуючим фактором у розвитку економіки є корупція. «Сьогодні ми багато уваги приділили тим речам, які дали б можливість подолати корупцію в Україні. Зокрема ми обговорили, як покращити ситуацію для бізнесу, щоб унеможливити корупційну складову», – зазначив він.

Керівник ОДА також звернув увагу на важливості розвитку інфраструктурних проектів в області. «При тій важкій ситуації, яка сьогодні склалась, та відсутності додаткових ресурсів у державному бюджеті, дуже важливо сконцентрувати можливості міжнародної фінансової допомоги і місцевих бюджетів, які дала бюджетна децентралізація. Коли ми об’єднаємо ці зусилля, то матимемо позитивні приклади інфраструктурних проектів на Львівщині», – додав він.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *