ОСТАННІ НОВИНИ

Неприпустимо, щоб у Львові відбувався фестиваль під егідою окупанта, - волонтерка

|

11150167_1575793982690580_4643725785258348135_nМи категорично проти того, щоб будь-які дійства у Львові відбувалися під егідою окупанта. Про це у коментарі Львівському порталу заявила волонтер, координатор ГО «Варта 700» Наталія Шелестак.

«Ми не можемо мовчки проковтнути те, що у Львові проводиться такий гучний фестиваль, як Alfa Jazz Fest – під патронатом окупанта. Відтак громадські активісти об’єднуються, аби заявити про наш протест. Наша місцева влада мала б прислухатися до голосу громади, адже минулого року ще просили не проводити подібних гучних шоу, де головним спонсором виступає російський банк. Та ні. Війна триває. Ми воюємо з Росією, наші хлопці гинуть, а міський голова Андрій Садовий, немов зачарований цим джазовим фестивалем…», – зазначила Н.Шелестак.

11655505_935550016501365_1962707224_nВодночас вона спростувала закиди щодо музичних вподобань.

«Ніхто з активістів, які виступають категорично проти проведення Alfa Jazz Fest, не є проти джазу, як це нам намагаються закидати деякі розумники. Але ми категорично проти того, щоб будь-які дійства у Львові відбувалися під егідою окупанта», – заявила волонтерка.

Жінку обурює те, що у Львові відверто підтримують російський бізнес. Також вона каже, що несприйняття таких заходів є й на Сході України. Бійці АТО не розділяють замилування джазом за російські гроші.

«Дивно, коли Європа приймає санкції проти Росії, а в центрі Львова, Бандерштату, маємо фестиваль, де вільно рекламується російський банк. Обурює й те, що наша місцева влада ще й підтримує таку пропаганду російського бізнесу. Відтак тут і вільно себе почувають представники окупантів – у центрі міста не Альфа-банк, але й ВТБ, Сбербанк России та низка інших структур. Це дивує та обурює.

Відомо, що Альфа-банк – один з найбільших платників податку в Росії, котра,за ці кошти, постачає зброю на схід. І таким чином, тут слухаючи джаз, Львів сприяє вбивству наших хлопців.

Це, як плювок в обличчя хлопцям, котрі воюють за нашу землю. Знаю думку вояків з АТО, бо часто там буваю, як волонтер. Ми там не бачили жодного, хто б толерував проведення Альфа-джазу. Вони відверто говорять, що образливо, коли у Львові забавляється москаль у той час, як вони під кулями ворогів ризикують життями», – резюмувала Н.Шелестак.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *