ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині викрали Nissan Sunny

|

Правоохоронці Львівщини затримали зловмисника, котрий викрав автомобіль. Підозрюваному загрожує до п’яти років позбавлення волі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

38

За даними міліції, до Сколівського райвідділу міліції, 24 червня, звернувся 35-річний місцевий мешканець. Чоловік розповів, що невідомі викрали його автомобіль Nissan Sunny, який знаходився біля його будинку.

Проведеними слідчо-оперативними заходами працівники міліції встановили, що до скоєння кримінального правопорушення причетний раніше судимий 25-річний мешканець міста Стрий.

«За словами зловмисника він мав намір викрадений автомобіль здати на автозлом, але йому це не вдалося оскільки він був зачинений. Після того, чоловік поїхав до свого товариша та залишив викрадений транспортний засіб у його гаражі», – розповів начальник Сколівського райвідділу міліції Ігор Малькович..

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає від штрафу до п’яти років позбавлення.

Досудове розслідування триває.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *