ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині школяр вистрелив собі з рушниці в голову

|

На Львівщині 14-річний хлопець, мешканець одного з сіл Стрийського району, потрапив у лікарню внаслідок необережного поводження з пневматичною рушницею. Правоохоронці Стрийщини проводять за даним фактом перевірку. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

43

За даними міліції, до Стрийського міського відділу, 23 червня, надійшло повідомлення від медичних працівників травмпункту міста Львова про те, що до них  каретою швидкої медичної допомоги доставлено 14-річного мешканця одного з сіл Стрийського району з діагнозом: «кульове поранення ока».

Наразі працівники міліції встановили, що хлопець отримав тілесне ушкодження внаслідок власного  необережного поводження з рушницею. Як стверджує його дідусь (власник зброї – авт.), онук чистив рушницю і в цей час випадково стався постріл.

Правоохоронці перевіряють отриману інформацію та з’ясовують усі обставини даної події. Хлопця госпіталізовано, пневматичну рушницю працівники міліції вилучили.

Правоохоронці вкотре нагадують дорослим не дозволяти дітям брати до рук зброю.

Варто також нагадати, що порушення правил зберігання, носіння або перевезення нагородної, вогнепальної мисливської чи холодної зброї, а також пневматичної зброї калібру понад 4,5 міліметра і швидкістю польоту кулі понад 100 метрів за секунду і бойових припасів громадянами, які мають дозвіл органів внутрішніх справ на зберігання зазначеної зброї, тягне за собою накладення штрафу від семи до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з вилученням зброї і бойових припасів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *