ОСТАННІ НОВИНИ

ІТ-Академія для учасників АТО випустила перших студентів  

|

ІТ академія lviv.vgorode.ua

В компанії Eleks завершилося навчання у першій ІТ-Академії для військових, що повернулися із зони проведення антитерористичної операції. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

Упродовж чотирьох місяців колишні військові змагалися із новими викликами – програмування, англійська мова, комунікаційні навички та чимало інших, з якими повсякдень стикаються працівники ІТ-індустрії. Саме практичні аспекти професії брали до уваги викладачі Академії для військових АТО, складаючи програму навчань, які відбувалися тричі на тиждень протягом трьох годин, починаючи з березня. Із 18 студентів випускниками Академії стали 11, решта були змушені покинути курс через необхідність повернутися на поле бою. До слова, у програмі взяли участь не лише учасники із Львівщини, а й з Волинської, Чернігівської та Запорізької областей.

Заняття Академії мали повністю прикладний характер, де уже з перших занять учасники мали можливість спробувати свої сили та почати писати програми. Також експерти Eleks допомагали розвивати військовим навички комунікації та давали поради, як поводитися під час співбесіди та грамотно складати резюме. Особливим також був процес психологічної підтримки, в рамках якого слухачі Академії, спільно з викладачами, спілкувалися, їздили в мандрівки тощо.

Військові-учасники Академії зізнаються: останні 4 місяці провели з максимальною користю – навчилися стільки нового, що декому й за рік не вдається. Кажуть, що не в останню чергу завдячують своїми здобутками викладачам-волонтерам з Eleks, які максимально проявили свою професійність.

І хоч офіційно курс завершився, за усіма учасниками на літо  закріплені ментори – технічні експерти компанії, які допомагатимуть розвиватися професійно й надалі. «Якщо хлопці виявлять наполегливість в саморозвитку, ми готові продовжити проект», – розповідає керівник Eleks University Лілія Мудрик, та, водночас, додає – уже зі складнішими наповненням та завданнями.

Тим часом, кількість запитів на навчання від учасників АТО також зростає. Тож вже у вересні у Eleks готуються оголосити новий набір в Академію для військових.

Довідка

ELEKS – міжнародна компанія, яка надає послуги з розробки програмних продуктів, консультування та забезпечення контролю якості для лідерів ринку та компаній, які претендують на лідерство в галузі технологій. Допомагаючи перетворювати креативні ідеї в реальну економічну перевагу, ЕLEKS пропонує унікальні та надійні програмні рішення в галузі даталогії (Data Science), мобільних (Mobility) та цифрових технологій (Digital Production), а також рішення для фінансової галузі, що покликані забезпечити безпрецедентний ріст бізнесу клієнтів. З 1991 року програмні рішення компанії стають частиною найкращих практик у цілому світі та запорукою успіху наших клієнтів, серед яких – міжнародні компанії, зокрема й учасники престижного рейтингу Fortune 500.

До складу компанії входить головний офіс у Львові, мережа центрів розробки в Україні (Київ, Львів, Івано-Франківськ, Тернопіль і Кременчук), де працюють близько 1000 висококваліфікованих спеціалістів, а також представництва в США та Великобританії. Більше інформації – на веб-сайті компанії: www.eleks.com.

Фото: lviv.vgorode.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *