ОСТАННІ НОВИНИ

В Чикаго втретє відбувся показ колекцій українських дизайнерів

|

11

21 червня в Чикаго відбувся сезонний показ українських дизайнерів «Ukrainian Fashion Show 2015» від креативної агенції «UaModna», повідомляють Львівському порталу організатори показу.

Під час заходу були представлені колекції українських дизайнерів Наталі Коваль (бренд Natalya Koval NYC, Нью-Йорк), Анастасії Іванової (Київ), Лєни Васенко (Івано-Франківськ) та бренду «Синій Льон» (Дніпропетровськ).

Шоу проходило в галереї Українського Інституту Модерного Мистецтва, поблизу центру Чикаго та зібрало багато глядачів. Серед почесних гостей «Ukrainian Fashion Show 2015» були Генеральний консул України в Чикаго – пані Лариса Герасько,  а також представниці Комітету міст-побратимів Київ-Чикаго при мерії міста, працівники медіа, представники української діаспори в США.

Для шоу було підготовлено чотири виходи, по одному від кожного з учасників шоу, музичний супровід яких забезпечував відомий в Чикаго діджей українського походження – Тимофій Долиняк (Tima Fei).

Ведучими шоу були Світлана Іванишин-Угрина та Роман Петрівський. Частину коштів, отриманих від продажу квитків, буде скеровано у Фонд захисту героїв (м.Чикаго).

 

 

«Я надзвичайно вдячна Світлані Угриній за можливість презентувати свою першу колекцію. Дуже приємно було брати участь в фешн-шоу разом з відомими українськими дизайнерами – Анастасією Івановою, Лєною Васенко та «Синім Льоном». На мою думку шоу було успішним!», – розповіла після показу дизайнер з Нью-Йорку Наталія Коваль.

«Це вже третій показ українських дизайнерів в Чикаго. Мені дуже приємно, що проведення«Ukrainian Fashion Show by UaModna» стало доброю традицією. Хочу подякувати талановитим дизайнерам, які презентували цього року свої колекції, кожний з яких, безумовно, заслуговує на увагу. Ми плануємо і надалі проводити такі заходи, щоб популяризувати українську модну індустрію за її межами та допомагати нашим дизайнерам заявити про себе на міжнародному рівні.

Хочу повідомити, що в Чикаго відкрито перший шоу-рум українських дизайнерів «UaModna», де всі бажаючі зможуть придбати речі з останніх показів», – поділилася враженнями після заходу організатор та ведуча фешн-шоу Світлана Іванишин-Угрина.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *