ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові банкіри шукають суборендарів на вільні площі

|

З червня 2015 року адміністративні підрозділи ПриватБанку, що знаходилися у центральній частині міста по вул.Гуцульській,15, перенесені у новий бізнес-офіс на вул.Липинського,13а. Відділення “Магнус”, що також працювало на вул.Гуцульській,11а, у цей же період перенесено на вул.Петлюри,2. Про це Львівському порталу повідомляє прес-служба банку.

«Нові приміщення відділень та адміністративних підрозділів ПриватБанку вирізняються високими стандартами, які дозволяють створити комфортні умови обслуговування для клієнтів, – говорить Олександр Креденець, заступник директора Західного ГРУ ПриватБанку із загальної підтримки та розвитку. –  Також ми готові обговорити варіанти розміщення на наших площах підрозділів підприємців та державних органів на умовах суборенди”.

Серед переваг від подібної суборенди прес-служба вказує на захищеність при перевірці контролюючих органів. А також зазначають на можливості комплектації меблями та оргтехнікою у хорошому стані за низькими цінами, І, звичайно, близьким сусідам обіцяють ексклюзивне банківське обслуговування

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *