ОСТАННІ НОВИНИ

Найкращі відеоролики про Європу від української молоді

|

Стали відомі переможці відеоконкурсу «Бути європейцем» від Представництва ЄС в Україні. Про це Львівському порталу повідомили у представництві Європейського союзу в Україні (Delegation Ukraine EU).

31

Найкращою роботою було названо відеоролик «Для всіх як для себе» киянина Максима Наконечного. В його ролику показані маленькі добрі справи, які разом можуть змінювати країну і робити її більш європейською.

Перемогу в номінації «Найкраща ідея» отримала Олена Єфимова з Чернівецького шкільного європейського клубу «Ми Разом» за роботу «Наш європейський вибір: толерантність та полікультурність», яке присвячене темі рівних прав та можливостей.

Номінація «Найпопулярніше відео» не змогла обрати одного переможця, тому приз глядацьких симпатій розділили між собою Наталія Андрющенко із Дніпропетровська з роботою «Європа – це мир»

Та киянка Іванна Папушенко з роботою «Бути європейцем».

За словами члена журі, президента Фундації «Відкрите суспільство» Лесі Шевченко, на конкурс надійшло близько 200 унікальних робіт.

«Всього до участі у конкурсі надійшло близько 200 відеороликів – значно більше, ніж ми очікували. Безперечно, кожна з отриманих робіт унікальна і має свої переваги. Але ми намагалися обрати відео, які найкраще розкривають тему того, в чому ж полягає «європейськість» і чого не вистачає нам, щоб бути справжніми взірцевими європейцями», – повідомила Л. Шевченко.

Нагадуємо, що конкурс відео «Бути європейцем» є частиною проекту «Euroquiz: Європа починається з тебе», який включає в себе також онлайн-вікторину на тему ЄС та Всеукраїнський чемпіонат з брейн-рингу для молоді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *