ОСТАННІ НОВИНИ

Управління соцізахисту приймає пропозиції на фінпідтримку заходів на 2016 рік

|

Управління соціального захисту Львівської міської ради формує проект календарного плану заходів управління на 2016 рік і приймає до розгляду пропозиції від неурядових організацій, які працюють в соціальній сфері м. Львова та бажають долучитись до проведення дійств у наступному році. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Так, відповідно до пункту 1.7 «Порядку використання коштів міського бюджету м. Львова для надання фінансової підтримки громадським організаціям через залучення їх до проведення щорічних заходів», затвердженого рішенням виконавчого комітету від 01.04.2011 №372, громадські організації подають управлінню соціального захисту департаменту гуманітарної політики до 1 липня поточного року заяву про надання фінансової підтримки, із зазначенням її розміру.

До заяви додаються:

  • копія установчого документа громадської організації (статут/положення);
  • копія довідки про взяття на облік платника податків;
  • розрахунок потреби у бюджетних коштах і напрямки використання бюджетних коштів, підписані керівником та засвідчені печаткою громадської організації;
  • інші документи, що підтверджують відповідність заявника всім критеріям визначення одержувача, які наведено у пункті 1.8 цього Порядку.

Детальну інформацію можна отримати у відділі соціальних програм управління соціального захисту Львівської міської ради за тел.: 235-69-79 (вул. Театральна, 10).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *