ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові посеред вулиці напали на вагітну жінку

|

Правоохоронці затримали чоловіка та його спільника, яких підозрюють у нападі із пограбуванням на вагітну жінку у Львові. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Львівській області.

26

За даними міліції, до Личаківського райвідділу звернулася 38-річна львів’янка. Жінка розповіла, що коли вона ввечері гуляла зі своїм двохрічним сином – її пограбували. Біля неї зупинився автомобіль, звідки вибіг чоловік та зірвав з її шиї золотий ланцюжок з кулончиком вартістю 10 тисяч гривень. Як зазначила потерпіла, вона не могла чинити опір грабіжнику оскільки знаходиться на восьмому місяці вагітності.

Проведеними слідчо-оперативними заходами працівники міліції встановили місцезнаходження автомобіля, який описала потерпіла, та особи зловмисників, котрі причетні до скоєння грабежу.

«Ними виявилися двоє мешканців міста Львова, котрі вже неодноразово були раніше судимі за скоєння подібних кримінальних правопорушень. Потерпіла впізнала серед затриманих чоловіка, котрий зірвав з її шиї золоту прикрасу», – розповів начальник сектору карного розшуку Личаківського райвідділу міліції Юрій Фок.

Підозрюваних затримано. За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає до шести років тюрми.

Наразі правоохоронці перевіряють чи причетні зловмисники до скоєння інших подібних кримінальних правопорушень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *