ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські прикордонники взяли в полон бойовиків «ДНР»

|

Прикордонники Львівщини взяли у полон диверсійно-розвідувальну групу так званої «ДНР». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби України.

23

Ворожу диверсійно-розвідувальну групу, яка здійснювала спостереження за позиціями українських військових виявили та затримали прикордонники Зхідного регіонального управління у зоні АТО.

Групу бойовиків, так званої «ДНР», у складі 4 чоловік, розвідувальна група прикордонників виявила в лісопосадці на околиці населеного пункту  Березове, що на Донеччині та взяла в полон. Під час проведення фільтраційних заходів було встановлено, що троє затриманих є громадянами України, ще один є громадянином Росії.

В ході попереднього опитування затриманих було з’ясовано, що вони всі належать до так званих  збройних сил «ДНР» та їх завданням був збір даних за допомогою оптичних приладів позицій українських військових. Під час особистого огляду у двох були виявлені військові квитки невизнаної республіки, де  бойовики знаходились на посадах розвідника-снайпера та старшого навідника.

З виявлену мужність та героїзм прикордонники будуть нагороджені відомчими відзнаками та грошовими преміями.

Ілюстрація: ДПС України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *