ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО не зупиняються обстріли

|

ато

Російсько-терористичні війська на Донбасі продовжують активні обстріли позицій сил АТО і цивільних об’єктів. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомляє керівник групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук, передає кореспондент Львівського порталу.

Як повідомляється, тривали «традиційні» обстріли бойовиками позицій і об’єктів в районі н.п.Піски, Дослідне, Водяне та Авдіївка.

В районі північніше Авдіївки терористи кілька разів відкривали вогонь. Зокрема, 2 вели вогонь по передовому опорного пункту сил АТО. Також на цьому напрямку терористи ведуть дорозвідку і коригування артилерійського вогню, зафіксовано використання звукометричних і оптико-електронних засобів для ведення артилерійської розвідки.

У районі н.п.Марьінка тривали обстріли бойовиками позицій сил АТО з АГС з  мінометів. Основна загроза в цьому  районі – робота групи професійних снайперів терористів, які регулярно ведуть обстріли позицій українських військ з «зеленки» на «нейтральній смузі».

Відзначається зростання активності формувань російсько-терористичних військ на Лисичанско – Сєвєродонецькому напрямку. У район н.п.Желобок по Бахмутськой трасі бойовиками перекинута АРТГРУП і кілька мінометних підрозділів (група ІС раніше повідомляла про даний переміщенні), які протягом останньої доби вели обстріли позицій українських військ. Також відзначаються обстріли з артилерії позицій в районі н.п.Золотое і далі вздовж траси на Гірське. Одночасно фіксується активне переміщення сил і засобів терористів (значна кількість бронетехніки і транспорту) на Стаханов, Первомайськ та Брянки.

Також наголошується активність бойовиків на Світлодарськ плацдармі – по н.п.Луганское «працювала» зв’язка «танки-міномети», по Лозовому і сусідньому опорного пункту сил АТО наносилися удари з артилерії.

Фото: Соціальні мережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *