ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові прозвучать ритми Латинської Америки (афіша)

|

ffffУ першу неділю наступного місяця, 5 липня, у Львівській обласній філармонії на гостей чекатимуть запальні ритми Латинської Америки. Для відвідувачів звучатимуть мелодії Уругваю, Бразилії, Перу, Аргентини, Мексики, Колумбії та Куби. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Родзинкою концертної програми стане молодий, але добре відомий диригент з Буенос-Айреса (Аргентина) Раміро Аріста, творчість якого поєднує європейські традиції, балканський фольклор та латиноамериканські ритми, аби подарувати слухачеві по-справжньому незабутні враження та емоції.

Міжнародних масштабів кар’єра Раміро досягла завдяки стажуванню в Маріїнському театрі на запрошення Валерія Гергієва. З 2009 року Раміро Аріста одноголосно обраний художнім керівником і головним диригентом симфонічного оркестру «П’юра» в Перу. Натхненний етикою роботи і талантом Гергієва, Раміро з його оркестром провів близько 220 концертів, представлених практично всім симфонічним циклом Бетховена, Шуберта, Мендельсона, Шумана, Чайковського і Брамса, а також прем’єрою П’ятої симфонії Густава Малера, твором «Моя країна» Бедржіха Сметани, Фантастичною симфонією Берліоза, Симфонією № 1 Шостаковича, а також твором Ріхарда Штрауса «Tod und Verklaerung».

Творчість та майстерність Раміро Арісти знана у багатьох країнах, він виступав із провідними оркестрами Чилі, Нікарагуа, Домініканської республіки, Румунії, Венесуели, Куби, Мехіко, Еквадору, Перу, Aргентини, а зовсім скоро й львівські слухачі матимуть унікальну можливість насолодитися його музикою.

Раміро Аріста виступить в Україні вперше. Під його батутою заграє Академічний симфонічний оркестр Львівської філармонії.

2015 07 05 Ритми

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *