ОСТАННІ НОВИНИ

«Народний контроль» Добродомова переформатовується з громадського руху в політсилу

|

Копия logo_newГромадський рух «Народний контроль», лідером якого є народний депутат України Дмитро Добродомов, найближчим часом перетвориться в політичну партію. Про це на сьогоднішній зустрічі з громадськими організаціями Львівщини розповів сам політик, інформує кореспондент Львівського порталу.

За словами Д. Добродомова, неготовність політиків ділитися владою з громадськими активістами і стала поштовхом до того, щоб громадський рух «Народний контроль» був юридично перетворений у політичну силу.

«Народний контроль стане платформою для того, щоб громадські активісти, волонтери і всі ті, хто чуються в силі, мали можливість взяти відповідальність на себе в органах місцевого самоврядування», – розповів Д. Добродомов.

Також він повідомив, що осередки нової політичної партії зареєстровані вже у 13 обласних центрах і на черзі ще декілька.

IMG_1872Крім того, має нова політична сила підтримку і у Верховній Раді. «Всередині Верховної Ради до «Народного контролю» вже приєдналася група депутатів, це здебільшого самовисуванці. В першу чергу ми говоримо про самовисуванців з Львівщини – Олега Мусія та Богдана Матківського. Також ведуться розмови зі ще декількома народними депутатами, які сповідують такі ж принципи, як і «Народний контроль», – додав Д. Добродомов.

З’їзд новоствореної політичної сили «Народний контроль» запланований на 4 липня, тоді ж планують обговорити напрямки діяльності партії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *