ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський палац мистецтв кличе поглянути на гравюри та жіноче тіло

|

Львівський палац мистецтв запрошує відвідати відкриття трьох виставок. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

У вівторок, 23 червня, о 16:00 відбудеться відкриття виставки естампної графіки ЕСТАМП’15, складеної з майже сотні робіт  студентів кафедри графічного дизайну Львівської національної академії мистецтв і кафедри книжкової графіки та дизайну друкованої продукції Української академії друкарства.

У експозиції представлені техніки офорту (суха голка, акватинта, мецотинто), а також лінорит та гравюра на картоні. Спеціальним гостем відкриття стане польський метр плакатного мистецтва, професор Академії мистецтв у Кракові Пйотр Кунце.

Також 23 червня, о 17:00 –  відкриття виставки Віктора Сидоренка «Метанойя». Це історія про персонажа, який зі самого початку шукає свою вразливість, і, знаходячи її, поступово набуває власного обличчя. Його шлях – це рух до себе, до своєї ідентичності. До правди у стосунках з довкіллям, до правди, яка виходить за межі шаблонів суб’єктивності і минулих соціальних настанов.

У середу, 24 червня, о 16.00 – відкриття виставки живопису «Відлуння спогадів» дніпропетровського митця В’ячеслава Апета. 44 різножанрові роботи автора об’єднує стилістичне рішення багатошарової площини полотна. Куточок міста, морська хвиля, жіноче тіло, степова квітка, хмара в небі – всі ці образи на картинах В. Апета, наповнені чутливістю кольору, тихо розповідають про своє особисте, пережите.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *