ОСТАННІ НОВИНИ

Куди подіти дітей влітку у Львові

|

Впродовж літа в Дитячих клубах міста для дітей працюють безліч цікавих безкоштовних гуртків. В кожному з шести районів Львова Дитячі клуби по-своєму планують формат і тривалість занять. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

4

В Залізничному районі триває «Арт-літо»: це творчі майстер-класи, екскурсії в галереї, музеї Львова, тематичні пікніки та мистецькі лекції. Проект діє в двох клубах:  «Помаранч» (вул. Озаркевича, 6) та «Мандри» (вул. Комарова, 3). Протягом липня заняття з малювання та пленери в парку проводитиме студія образотворчого мистецтва клубу «Пілот» (вул. Петлюри, 39).

«В час літніх канікул Дитячі клуби Львова працюють за окремими програмами, й організовують для маленьких львів’ян тематичні «школи» й осередки дозвілля. Заняття в таких гуртках поєднуються перервами на прогулянки, рухливі ігри, екскурсії. За умов сприятливої погоди частина занять переноситься на свіже повітря – майданчик чи сквер поруч. В кожному районі клуби планують свій формат та тривалість літніх осередків. Крім того, для найактивніших гуртків, Дитячі клуби організовують мандрівки Карпатами», – розповідає Ольга Каспришин, координатор Дитячих клубів Львова від управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

З 29 червня в Галицького районі в клубі на вул. Тютюнників, 49 діятиме дитяча літня школа. Від 13 до 25 липня клуб «Аміго»  (вул. Стрийська, 24) організовує танцювальну школу. Спортивні заняття й тренування з боксу відбуваються в клубі «Ринг» (вул. Стрийська, 20).

Протягом 1-21 липня в Личаківському районі функціонуватиме дитячий клуб активного дозвілля («Багато сердець», вул. Вашингтона, 5а). Творчі заняття пропонує  клуб «Колібрі» (вул. Пасічна, 64), а заняття з йоги – клуб «Какаду» (вул. Коциловського, 14).

У Шевченківському районі до 31 липня працюватиме осередок дозвілля «Територія дружби» (вул. Мазепи, 13а). Щодня в будні тут проходять пізнавальні, творчі заняття, танці, рухливі ігри та забави. Тренування з футболу проходять на стадіоні «Торпедо» та спортивному майданчику СШ №99 (вул. Творча, 1).

У Франківському районі до середини липня діятимуть мистецькі гуртки у клубах «Дивосвіт» (вул. Наукова, 76), «Медея» (вул. Мельника, 7).  Натомість з 4 серпня активне творче дозвілля дітям пропонуватиме клуб «Берегиня» (вул. Граб’янки, 13).

Спортивні тренажерні зали для молоді працюють на вул. Корольова, 10 (Клуб «КросФіт»), вул. Зустрічна, 1 (Клуб «Міцний горішок»), В.Великого, 39 (клуб «Атлант»).

Також педагоги проводять рухливі ігри на дитячих та спортивних майданчиках: вул. Наукова, 90; В. Великого, 14а; вул. Мед. Печери, 29; вул. Городоцькій, 305, вул. Трильовського, 12; вул. Шафарика, 13.

Нагадуємо, заняття в Дитячих клубах Львова – безкоштовні.

Детальнішу інформацію про діяльність гуртків Дитячих клубів влітку можна отримати за номерами телефонів:

Дитячі клуби Галицького району – 261-68-48

Дитячі клуби Залізничного району – 295-82-46

Дитячі клуби Личаківського  району – 254-62-63

Дитячі клуби Сихівського району – 254-64-58

Дитячі клуби Франківського району – 237-23-82

Дитячі клуби Шевченківського району – 252-18-28

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *