ОСТАННІ НОВИНИ

Жителі Троїцького залишилися без їжі через підірваний терористами міст

|

Через підірваний терористами міст під Троїцьким його жителі залишились без постачань їжі. Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

«Внаслідок учорашнього підриву мосту на околиці Троїцького (Попаснянський район біля Дебальцева) проїзд транспорту в це прифронтове село поки заблокований», – йдеться в повідомленні.

Москаль також наголошує, що саме через підірваний міст через річку Лугань у Троїцьке доставляли гуманітарні вантажі, а також продукти харчування, товари першої необхідності тощо.

im578x383-307759e98d6769c1199621413366f112

«Цей єдиний більш-менш безпечний проїзд у село раніше вже був пошкоджений у ході бойових дій, тоді ремонтним бригадам вдалося оперативно відновити його. Неподалік від місця підриву стоїть блокпост українських силовиків, однак річка тут заросла очеретом, завдяки якому диверсанти змогли непомітно добратися до мосту й привести в дію вибуховий пристрій», – написав він.

«Через Лугань у бік Троїцького є ще два мости – біля Миронівського та Калинового, але з’являтися там автотранспорту небезпечно через постійні обстріли. Зараз у село через річку може проїхати тільки всюдихідна військова техніка», – зазначає Москаль.

im578x383-32dc3c0298069fe9b2d0d368c8f4272e

Нагадаємо, 20 червня терористи підірвали два прольоти автомобільного мосту між містом Попасна і селищем Троїцьке на Луганщині. У МВС кваліфікували підрив мосту під Троїцьким як теракт.

Фото: прес-служби Луганської обласної військово-цивільної адміністрації

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *