ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра у Львові на ремонт закриють вулицю Гайдамацьку  

|

Завтра з 8:00 години на ремонт закриють частину Гайдамацької на ділянці від вулиці Хмельницького до вулиці Лобачевського. Про це пише сайт Твоє місто з посиланням на  відділ капітального ремонту управління інженерного господарства ЛМР.

«Нині у зв’язку з ремонтом для проїзду закриті вул. Промислова на ділянці від вул. Волинської до вул. Хмельницького та вул. Хмельницького на ділянці від пл. Криничної до вул. Гайдамацької. Протяжність всіх зазначених доріг складає близько 1,5 км. Буде виконано весь комплекс робіт: заміна інженерних мереж, трамвайних колій, дорожнього покриття, тротуарів, зовнішнього освітлення тощо. Вулиці ремонтують в рамках співпраці з ЄБРР щодо відновлення дорожньої інфраструктури вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6», – йдеться у повідомлені відділу.

Нагадаємо,  у зв’язку з ремонтними роботами внесено зміни у рух міських автобусів №9 та №20. Так, автобуси цих маршрутів оминають закриту ділянку дороги по пр. Чорновола та по вул. Липинського. Трамваї №6 курсують за зміненим маршрутом по таких вулицях: Чернівецька – Городоцька – Б.Хмельницького – Замарстинівська – Торф’яна.

Фото: zz.te.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *