ОСТАННІ НОВИНИ

За  минулу добу українські військові відбили п’ять атак терористів

|

censor.net.ua

За минулу добу, 19 червня, підконтрольні російській владі незаконні збройні формування 72 рази порушували умови припинення вогню в зоні проведення АТО. При цьому застосовуючи 152-мм гаубиці та реактивні системи залпового вогню «Град». Про це пише на своїй сторінці у Facebook прес-центр АТО, інформує кореспондент Львівського порталу.

«Найактивніше російсько-терористичні бандформування діяли в районі Донецька та на Луганщині. Там зафіксовано 38 та 16 обстрілів позицій українських військ відповідно», – йдеться у повідомленні.

Окрім того, ворожі диверсійно-розвідувальні групи п’ять разів вступали в бій із українськими військовими. Кожен раз, зазнавши втрат, вони відступали.

Вночі терористи близько 10 разів обстрілювали позиції сил АТО.

«Зокрема, в районі Артемівська зі 152-мм гаубиць та мінометів калібру 120 мм декілька разів було обстріляно Зайцеве, Курдюмовку, Кірово, Майорськ та Ленінське. Також бойовики підступно обстрілюють Мар’їнку, Піски, Опитне й Красногорівку, біля Донецька, та низку інших населених пунктів вздовж усієї лінії розмежування сторін», – зазначили у штабі.

Після опівночі на околицях селища Лебединське, що на підступах до Маріуполя, силами АТО було викрито та знешкоджено російсько-терористичну ДРГ.
Фото: censor.net.ua

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *