ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові вчора трапилося чотири пожежі

|

Вчора, 19 червня у Львові трапилося чотири пожежі. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook повідомляє прес-служба ГУ ДСНС Львівщини, інформує кореспондент Львівського порталу.

О 17:57 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові по вул. Архипенка. Пожежа виникла на балконі п’ятиповерхового житлового будинку. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 0,5 кв.м.. Пожежу ліквідовано о 18:14

Також вчора  о 18:46 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові по вул. Франка, в підвалі п’ятиповерхового житлового будинку. Вогнем знищено сміття на площі 15 кв.м.. З верхніх поверхів виведено 25 осіб. Пожежу ліквідовано о 19:17 в складі двох ланок газодимозахисної служби. Постраждалих немає.

Цього ж дня о 23:52 до рятувальників надійшло ще одне повідомлення про пожежу в м. Львові по вул. Кульпарківська, на відкритій території. Вогнем знищено сміття на площі 10 кв.м.. На даній пожежі врятовано гараж. Пожежу ліквідовано о 00:12.

Окрім цього, 20 червня о 04:58 рятувальники отримали повідомлення про пожежу в м. Львові по вул. Стрийська, на другому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку, в квартирі. Рятувальники прибули на місце події за лічені хвилини, побачивши сильне задимлення включились в апарати захисту органів дихання. З верхніх поверхів будинку вивели на свіже повітря 30 мешканців будинку, після чого пожежа була успішно ліквідована о 05:27. Під час пожежі ніхто не постраждав. Причини встановлюються.

Фото: styknews.info

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *