ОСТАННІ НОВИНИ

П’яний ПТУшник вночі влаштував «форсаж» на вулицях Львова

|

В ніч на 20-те червня близько 1:00 на «гарячу лінію» міліції надійшла інформація про водія автомобіля ВАЗ 21099, який не зупинився на вимогу працівники ДАІ. Про це повідомляють активісти спільноти «Варта-1» на своїй сторінці у Facebook, інформує кореспондент Львівського порталу.

За даними активістів спільноти,незважаючи на вимогу заинитися порушник продовжив рух на великій швидкості у сторону перехрестя Стрийська-Наукова-Кульпарківська.

Варта1

«На кільці Виговського-Кульпарківська, оминаючи машини ДАІ, які перекрили йому дорогу, мало не влетів в автомобіль патруля «Самооборони». Відтак погоня продовжилася по вулиці Володимира Великого. Біля готелю «Гетьман» порушник звернув на вулицю Боткіна (на той момент його переслідували вже п’ять авто ДАІ та авто самооборони і автомайдану). Намагаючись втекти від переслідування, порушник, петляючи бічними вуличками, буквально загнав себе в глухий кут в районі вулиці Лук’яна Кобилиці. Саме там його і наздогнали активісти авто майдану», – повідомляють активісти «Варта-1».

ВАрта1

Втікачем виявився неповнолітній учень професійного училища, який, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, взяв батькову машину.

«Хлопець живе сам по собі… На перевірку в медекспертизу довелося викликати представника МВС у справах роботи з неповнолітніми, бо з родини нікого не було»,- зазначили активісти «Варти».

Фото: Варта-1

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *