ОСТАННІ НОВИНИ

Актори львівського драматичного театру імені Лесі Українки вимагають звільнення директора

|

Сьогодні під час вистави «Дівка» колектив Львівського драматичного театру імені Лесі Українки висловив недовіру директору театру Коломійцеву Олексію Володимировичу. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі театру.

Вимога: усунення директора Коломійцева Олексія Володимировича з посади у зв’язку з його фінансовими махінаціями у театрі та перевищенням посадових обов’язків

Нижче подаємо текст промови працівників театру.

«Колектив нашого театру висловлює недовіру директорові Коломійцеву Олексію Володимировичу у підозрі фінансових махінацій та перевищення посадових обов’язків. Неодноразово ми висловлюємо нашу думку в усній формі, але нас не було почуто!

Ми присвятили театрові не один рік і зробили свій внесок у його розвиток. Ми довго терпіли, але кожне терпіння має межі.

На жаль, директор театру не виконує своїх прямих обов’язків. Окрім того, він принижує нашу гідність, ображає не тільки наші професійні здібності та здобутки, а повністю нівелює наші людські та моральні цінності, відкрито висловлюючись, що ніхто з працівників йому не потрібен, адже він є «єдиним неповторним генієм».

Ми не хочемо працювати в театрі самопроголошеного царя, ми хочемо працювати в театрі імені Лесі Українки під керівництвом такого директора, який буде поважати нас і нашу працю!

Ми не хочемо і не будемо звільнятися, не зважаючи на те, що за останній театральний сезон було «успішно» звільнено більше 20 людей і планується звільнення 90 відсотків колективу (інформація з перевірених джерел).

Це неправильно – весь час жити у приниженні та бруді, який щоденно, щогодинно та щохвилинно виливають просто на голову, поступово втрачати самоповагу та віру у те, що театральне мистецтво – це колективна робота, у якій люди поважають один одного, цінують та підтримують.

Тому колектив театру проголошує страйк на невизначений термін! Ми не вийдемо з театру, поки наші вимоги не будуть розглянуті!

Дорогі глядачі, ми не мали на меті образити Вас такими нашими діями. Але нам болить, тому що цей театр – наша друга домівка. Ми просто вимагаємо справедливості! Дякуємо!

П.С. Гроші за квитки Ви зможете повернути у касі театру.

Дата початку страйку: 20.06.2015 р.

Дата закінчення страйку: невизначений термін

Орієнтована кількість учасників: 25

Очолюють страйк: артист вищої категорії, член профкому театру – Іван Довгалюк, помічник режисера – Ірина Попівчак, освітлювач – Денис Курилов», – йдеться  у повідомленні прес-служби.

Фото: lviv-online.com

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *