ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканець Яворівщини розстріляв у Щасті подружжя, аби отримати автомобіль

|

Боєць одного з добровольчих батальйонів, мешканець Яворівщини, розстріляв подружжя з міста Щастя, щоб забрати у них автомобіль. Про це у Facebook написав голова Луганської ОВЦА Геннадій Москаль, передає кореспондент Львівського порталу.

Г.Москаль пише, що трагедія трапилась ще в серпні минулого року, проте тіла вбитих знайшли лише нещодавно. Злочин скоїв мешканець м. Яворів Львівської області 42-річний Роман Єльнес, який саме через машину і розстріляв подружжя.

«…щоб українці знали: не всі їдуть на Донбас захищати Україну. Я постійно вимушений їздити і вибачатися перед родичами загиблих і покалічених через скоєні злочини.

Хочу поїхати в місто Щастя і вибачитися перед батьками розстріляної молодої пари 1974 року народження, чоловіка і жінки, які з Щастя виїхали на автомашині «Фольксваген Кадді» і додому не повернулися, пропали.

На днях їх знайшли розстріляними в лісі неподалік Щастя. Автомобіль викрали і, почепивши номера з назвою АТО, на ньому роз’їжджав мешканець м. Яворів Львівської області Єльнес Роман Романович 1973 року народження, який саме через машину і розстріляв подружжя.

У місті Яворів усі думають, що він виїхав воювати, захищати Україну. А він скоїв злочин ще в серпні та навіть після вбивства записався в один із добровольчих батальйонів, але швидко звідти втік. А потім фактично як дезертир скоїв ще цілу купу злочинів. Так, він сьогодні затриманий, сидить у слідчому ізоляторі. Його будуть судити. Я б про це не писав, якби такий «герой» був один. Але їх із кожним разом стає все більше й більше, а в деяких випадках – їх цілі роти, а то й батальйони», – написав Г.Москаль.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *