ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська мерія включила в програму підтримки учасників АТО мешканців м. Винники, смт. Рудно та смт. Брюховичі

|

На сесії Львівської міської ради депутати проголосували за внесення змін до ухвали міської ради від 31.07.2014 № 3700 «Про затвердження Комплексної програми підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей – мешканців м. Львова». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

Міська рада ухвалила доповнення вступу новим абзацом такого змісту: «Дія цієї Програми поширюється також на мешканців, місце проживання яких зареєстроване у м. Винники, смт. Рудно та смт. Брюховичі, при умові, що у відповідних місцевих бюджетах не передбачено коштів для надання матеріальних допомог та пільг, надання комплексної допомоги учасникам АТО та членам їх сімей, матеріально-технічної допомоги підрозділам, які беруть участь в антитерористичній операції».

Також до «Основних заходів Програми у частині надання матеріально-технічної допомоги» додали придбання автомобіля швидкої медичної допомоги та його безоплатну передачу у власність Військово-медичному клінічному центру Західного регіону. Нагадаємо, Комунальне підприємство «Адміністративно-технічне управління» придбало автомобіль швидкої медичної допомоги за ₴750 тис. у заводу «ЕлектронМаш» ДП ПАТ «Концерн-Електрон». 8 червня 2015 року карету швидкої допомоги передали Військово-медичному клінічному центру Західного регіону.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *