ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янин Дмитро Резвой перетне Атлантику шляхом Колумба  на веслах

|

repost.com_.ua2_18 червня львів’янин Дмитро Резвой презентував проект власного трансатлантичного переходу на веслярському човні «Шляхом Колумба», який відбудеться у листопаді 2016р. За два місяці Резвой планує перетнути Атлантику за маршрутом легендарної експедиції Колумба (це 5500 км.), але послуговуючись не вітрилом і силою вітру, а веслами і силою власних рук. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

«Для цього переходу будую човен власної конструкції і в цьому мені дуже допомагає досвід батька Павла Резвого, за плечима якого вже переходи через два океани – Атлантичний та Індійський  – зізнається Дмитро – З таким наставником в мене немає сумнівів в успішності всього проекту»

Ініціативою Дмитра вже зацікавилося «The Ocean Rowing Society» (ORS) – «Товариство океанських веслярів» та суднобудівна компанія, на верфях якої закладений човен Дмитра. Це не дивно – сімейне захоплення Резвих набуло неабиякого розголосу у Великій Британії та світі. Так один з найвпливовіших журналів для мандрівників “ExplorersWeb”  двічі називав батька Дмитра (Павла Резвого) людиною року,  «Книга рекордів Гіннесса» теж двічі визнавала рекордсменом.

«Тоді – згадує Дмитро – довелося робити човен  для батька практично «на коліні», але досвід був набутий  величезний. Сподіваюсь він нам стане у пригоді. Після Атлантики планую перехід  через Тихий океан. Якщо піде все як задумано,  жоден  з чемпіонських рейтингів в океанському веслуванні не залишиться не побитим!».

 

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *