ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’яни вимагають винести за межі міста нафтобазу ОККО  

|

cb-10

Жителі мікрорайону «Знесіння» стурбовані розташуванням в глибині житлового кварталу по вулиці Ковельській нафтобази, що зараз належить мережі ОККО. Про це сьогодні, 19 червня, заявив депутат Львівської міської ради Яромир Самагальський, передає кореспондент Львівського порталу.

За словами депутата, увагу на безпечність розташування нафтобази львів’яни звернули після трагічних подій, які сталися на схожому об’єкті на Києвщині.  Жителів району, зокрема, турбує надійність і безпека роботи нафтобази, адже устаткування і засоби зберігання нафтопродуктів побудовані тут ще за часів СРСР. «Також ця нафтобаза несе велике навантаження на екологію міста в цілому», – вважає Я.Самагальський.

Депутат повідомив, що на нафтобазі у Львові дуже часто виникають нештатні ситуації, які можуть вийти з-під контролю і призвести до трагічних наслідків. «Остання велика пожежа тут відбулася не так давно – в 2008-2009 роках», – заявив депутат.

У зв’язку з цим Я.Самагальський звернувся до керівництва міста з проханням вирішити питання щодо перенесення цієї нафтобази за межі Львова на екологічно безпечну відстань.

Ілюстрація: www.volynnews.com

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *