ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові розшукують водія «Лексуса», який на смерть збив пішохода

|

дтп

У Львові розшукують водія, який 5 червня збив на смерть пішохода та втік з місця події. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУМВС України у Львівській області.

У Львові, 5 червня, близько 21:30  на перехресті вулиць Городоцька – Патона, водій автомобіля «Lexus IS 250», реєстраційний номер ВС 7490 ЕІ, скоїв наїзд на пішохода, який від отриманих травм помер на місці події. Керманич іномарки з місця аварії поїхав.

За цим фактом було розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.286 ( порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці просять зголоситися усіх, хто володіє будь-якою інформацією про обставини цієї ДТП, а також іншими відомостями, що можуть допомогти у пошуку водія автомобіля «Lexus IS 250», причетного до автопригоди, зателефонувати за номером (032) 258-66-77 або 102.

Нагадаємо, що сьогодні у Трускавці внаслідок автокатастрофи загинув 17-річний мотоцикліст.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *