ОСТАННІ НОВИНИ

Аваков: вбивство Бузини – розкрито

|

a3c49e5d88329b436176b2442c6bfc14

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков назвав імена затриманих за підозрою у вбивстві журналіста Олеся Бузини та заявив, що справу можна вважати розкритою. Про це міністр написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук, передає кореспондент Львівського порталу.

«Сьогодні вранці двоє встановлених підозрюваних були затримані. Двоє киян: Медведько Андрій Олександрович, 27.09.1989 р.н та Поліщук Денис Валерійович, 14.06.1990 р.н.. Ми встановили, коли, де і у кого зазначені особи набували автомобіль, на якому згодом стежили за Бузиною. Саме на цьому автомобілі злочинці і зникли з місця вбивства», – повідомив А.Аваков.

За словами міністра, карний розшук і слідство МВС, протягом двох місяців проводили розслідування цього вбивства. Були отримані встановлені факти і отримані прямі докази про участь у цьому злочині групи осіб, в тому числі безпосередні виконавці вбивства.

«У наслідку вказівок автомобіль був встановлений і вилучені речові докази. За результатами проведених судових експертиз отримані прямі докази причетності зазначених осіб до скоєння це вбивства. Коли я говорю ПРЯМІ докази, це – в тому числі експертизи ДНК з кинутого злочинцями одягу з місця злочину, експертизи слідів в автомобілі, прямі впізнання свідків, матеріали негласного спостереження, яке вели оперативники карного розшуку МВС щодо підозрюваних у злочині», – написав міністр.

Нагадаємо, сьогодні, 18 червня, рано вранці підозрюваних у вбивстві Олеся Бузини затримали. 

Фото: mn24.com.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *