ОСТАННІ НОВИНИ

Знайомство з горілкою для двох школярів зі Стрийщини завершилося реанімацією  

|

алкоголь дітиНа Стрийщині для двох підлітків «знайомство» з алкоголем завершилося на лікарняному ліжку. 16-річний житель міста Моршин та його одноліток, мешканець одного з сіл Стрийського району, після вживання спиртних напоїв потрапили в реанімаційне відділення місцевої лікарні. Інцидентом зацікавилися правоохоронці.

Про це Львівському порталу повідомили у відділі зв’язків з громадськістю ГУ МВС у Львівській області.

До Стрийського міського відділу міліції 14 червня надійшло повідомлення від лікаря-реаніматолога місцевої лікарні про те, що  до них в реанімаційне відділення  доставлено двох неповнолітніх з діагнозом: «гостра алкогольна інтоксикація». Медичні працівники надали неповнолітнім необхідну медичну допомогу, а правоохоронці за даним фактом розпочали перевірку.

Наразі, зі слів підлітків встановлено, що того дня  вони у компанії  друзів на березі озера святкували день народження одного з них. Святкування не обійшлося без спиртного – діти розпивали вино, а також горілку, яку тоді, як самі стверджують, скуштували вперше. Від випитого двом хлопцям з компанії стало зле, тож  їхні товариші викликали «швидку».

Правоохоронці перевіряють отриману інформацію та встановлюють усі обставини цієї події, зокрема той факт хто і де придбав алкогольні напої, які розпивали неповнолітні.

До слова, вкотре нагадуємо, що чинне законодавство України забороняє продавати  алкогольні напої неповнолітнім. За такі дії санкція ч.2 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачає штраф від тридцяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Ілюстрація wcu-network.org.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *