ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра у Львові рахуватимуть безпритульних собак. Потрібні волонтери

|

sobaka1

Від завтра і упродовж п’яти днів у Львові рахуватимуть безпритульних собак. Робитимуть це за спеціальною міжнародною методикою і з метою їх подальшої стерилізації. Про це повідомив директор комунального підприємства «ЛЕВ» Олег Мацех, передає кореспондент Львівського порталу.

«З метою гуманного контролю за чисельністю безпритульних собак, нам потрібно запустити масштабну програму стерилізації. А для цього початково необхідно знати точну кількість таких собак у місті. Відтак, завтра ми розпочинаємо повторний перерахунок, адже перший вважаємо необ’єктивним – за 2 дні було нараховано лише 300 собак. Новий підрахунок проводитимемо за всіма правилами, згідно з методикою, розробленою європейськими організаціями, і визнаною в світі найточнішою», – зазначив Олег Мацех.

Для проведення перерахунку, місто умовно поділили на сектори, в кожному з яких працюватиме не лише волонтер ЛКП, а й представник ЖЕКу. На думку Олега Мацеха, ЖЕКи краще за всіх знають місця найбільшого скупчення таких собак в межах відповідної території.

Кожен волонтер працюватиме 2 години на день за гнучким графіком. Роботу волонтерів координуватиме представник міжнародного фонду Naturewatch Foundation.

Однак наразі допомогти зголосилося лише 40 волонтерів – проект же потребує 53, додає Олег Мацех.

Сьогодні о 18.30 в приміщенні міськради (каб. 116) відбудеться зустріч із волонтерами, де проведуть інструктаж та роздадуть завдання учасникам проекту. Охочі долучитися до підрахунку також можуть долучитися до зустрічі, або ж зателефонувати співкоординатору проекту Ользі Кирилович, тел.: 097-999-56-13 чи заповнити  анкету за посиланням: http://www.survio.com/survey/d/C9A9L4J6F3U9M5P4C.

Фото: styknews.info

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *