Уночі бойовики здійснили спробу прориву. Втрати з обох сторін уточнюються  – штаб АТО

|

1433346887-3127

У ніч з вівторка на середу підконтрольні російській владі злочинці здійснили спробу прориву. Після опівночі штурмова група чисельністю близько 30 бойовиків атакувала позиції української армії в районі Мар’їнки. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі штабу АТО.

«Згодом під прикриттям 120-мм мінометів на штурм наших позицій пішло ще одне проросійське бандформування чисельністю не менше 150 злочинців. Інформація про результати зіткнення та втрати з обох боків уточнюється», – сказано в повідомленні.

За даними штабу, загалом за минулу ніч зафіксовано близько 40 випадків обстрілів сил АТО та об’єктів інфраструктури населених пунктів.

Мар’їнку перед спробою прориву обстрілювали зі 120-мм мінометів та озброєння танків. Також з такого озброєнням обстрілювали Старогнатівку.

На Луганщині зі 122-мм гаубиць окупанти били по Горіховому й Новотошківці, з мінометів калібру 120 мм – по Золотому, з гранатометів – по Трьохізбенці.

Біля Артемівська 120-мм міни вибухали на наших позиціях біля Троїцького. Там же гатив ворожий танк та вівся обстріл з переносної версії РСЗВ «Град».

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *