ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові може з’явитися новий житловий комплекс

|

Виконавчий комітет Львівської міської ради ухвалив рішення про розроблення проекту внесення змін до раніше розробленої містобудівної документації – детального плану території у межах вул. Зеленої, вул. Пасічної, вул. Пирогівки, вулиці Проектованої 4, повідомляє «Вголос».

Новобуд_на_вул._Суховоля,54бЯк пояснив начальник управління архітектури ЛМР Юліан Чаплінський, цим рішенням враховано інтереси церкви, приватної компанії і гаражного кооперативу. Як зазначено в інформаційній довідці, ТзОВ «Автогараж», яке в 2009 р. отримало землю під обслуговування гаражного кооперативу, має намір збудувати на цьому місці житловий комплекс. Окрім того, ПП «Спорт-Рекреація», яке взяло в оренду землю на вул. Зеленій, 273, на 5 років для благоустрою наявних озер з будівництвом тимчасового збірно-розбірного закладу харчування, має намір розмістити на цій ділянці житловий комплекс. А громаді УПЦ КП парафії Святої Софії попередньо погоджено виділення землі під будівництво храму.

Як зазначає Чаплінський, розроблення проекту внесення змін до детального плану дозволить зробити це з урахуванням нових тенденцій та вимог часу, забезпечить ефективніше функціональне використання міських земель.

Разом з тим виконавчий комітет Львівської міськради  погодив детальний план території району забудови, обмеженої вул. Б. Хмельницького, вул. Дублянською, вул. Зустрічною, де також передбачено будівництво житлових кварталів 4-6-поверхової забудови.

 

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *