ОСТАННІ НОВИНИ

Чи прилетить до Львова «Atlasjet Україна»?

|

Авіакомпанія «Atlasjet Україна» готується до пробного авіарейсу на теренах України. Першим прийме пасажирів нового перевізника – Львів. За даними компанії, вже завтра 18 червня, у Міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького доставлять пасажирів із Києва – аеропорту Жуляни, повідомляє кореспондент Львівського порталу.

7

Продаж квитків на пробні рейси Київ – Львів та Львів – Київ відбувається на сайті компанії. Однак наразі можна придбати авіаквитки лише на два дні – четвер та п’ятницю.

Цікаво, що аеропорт «Львів», який є базовим для компанії, досі не спромігся проанонсувати довгоочікуваного авіасполучення. Окрім того, з проблемами працює й головний сайт «Atlasjet Україна», а більшість рубрик взагалі не функціонують.

Підтвердження про запланований рейс наразі з’явилось лише на онлайн-табло аеропорту Жулян.

8

За попередньою інформацією, заплановано два пробних рейси – на завтра, 18 червня, і на п’ятницю, 19 червня. Виліт з аеропорту «Київ» (Жуляни) о 9.55, прибуття до Львова о 11.00.

9

Зворотний рейс вечірній – виліт зі Львова о 20.30, прибуття до столиці о 21.30.

Спецпропозиція в одну сторону – 1284 грн в обидві – 2418 грн Стандартний квиток коштує – 1537 грн в один бік і 2923 грн в дві, бізнес-клас – 5071 і 9992 грн відповідно.

За даними видання finance.ua, остаточний розклад авіакомпанії та налагодження регулярного сполучення, буде затверджено після засідання Комісії Державної авіаційної служби України з видачі призначень на експлуатацію повітряних ліній, яке заплановане на 26 червня.

Як раніше повідомляв Львівський портал, авіакомпанія «Atlasjet Україна» отримала право виконувати 6 із 30 запланованих авіарейсів.

Зокрема, Державіаслужбою погоджено семиденне сполучення за напрямками: Львів – Москва, Львів – Мадрид, Одеса – Москва, Херсон – Стамбул, Запоріжжя – Стамбул, Київ – Кутаїсі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *