ОСТАННІ НОВИНИ

У Сумах злетів у повітря офіс «Свободи»

|

У ніч на 16 червня у Сумах стався вибух та пожежа у приміщенні офісу Сумської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Свобода». Партійний штаб вигорів вщент, свідки повідомляють, що вибух було чути за квартал від епіцентру. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі партії.

Пожежники оперативно загасили пожежу. На місце подій прибули місцеві свободівці, які разом із рятувальниками та правоохоронцями провели огляд місця події.

«Офіс вщент вигорів – було знищено всю оргтехніку, документи та меблі. Вибух був такої сили, що вхідні двері були відкинуто від офісу на 6-10 метрів», – йдеться у повідомленні свободівців.

Правоохоронці провели експертизу місця події та попередньо повідомили, що причиною вибуху могла стати пожежа через коротке замкнення у електрощитку. Проте свободівці відкидають таку версію, адже там нещодавно було зроблено ремонт і змінені усі електродроти та щитову, окрім того, на ніч приміщення повністю знеструмлюється. Ба більше, версія про те, що вибухнула фарба й уайт спірит, є безглуздою – обох рідин було не більш як пів банки. Тому націоналісти впевнені, що мав місце теракт.

Наразі сумські свободівці готують заяви до правоохоронних органів і будуть контролювати процес розслідування фактів вибуху та пожежі у партійному штабі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *