ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий запропонував посаду секретаря міськради Романові Федишину

|

20ss

Новим секретарем Львівської міської ради міський голова Львова Андрій Садовий бачить депутата Романа Федишина. Про свій намір винести його кандидатуру на затвердження сесії А.Садовий заявив сьогодні, 16 квітня, на зустрічі з керівниками фракцій та головами депутатських груп ЛМР.

Про це Львівському порталу повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Відповідна пропозиція буде винесена на голосування на найближче засідання сесії Львівської міської ради, яке відбудеться цієї п’ятниці.

«Маю честь запропонувати кандидатуру пана Романа, як людину чесну, незалежну та рівновіддалену від усіх. Це він довів важкою багаторічною працею», – зазначив Андрій Садовий.

Нагадаємо, попередній секретар ради Василь Павлюк перейшов на роботу на посаду Генерального Консула України в Любліні.

Довідка 

Федишин Роман Степанович народився 18 червня 1969 року у м. Львові. Громадянин України. Член постійної депутатської комісії з питань контролю за ефективністю виконання програм розвитку міста та рішень ради. Обраний в одномандатному мажоритарному виборчому окрузі №27.

У 1993 році очолив ТП «Шувар» ( магазин з 8- ма працівниками), яке сьогодні розвинулося в багатороздільне підприємство, в різних підрозділах якого працюють понад 400 працівників. Створено 5000 робочих місць. Підприємство є лідером в Україні з організації управління ринку сільгосппродукції.

За цю роботу був нагороджений грамотами та дипломами міністрів: «Золотою медаллю», «Лідер національного бізнесу», орденом «Знак Пошани Міністерства АПК». Віце-президент Аграрної палати України, радник міністра аграрної політики. Депутат Львівської міської ради двох скликань. Позапартійний.

Одружений. Виховує двох синів.

Фото: komitet.net.ua

Коментарі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *